Преваля̀
този есенен дъжд
и разголи
тази липсваща нежност ...
А дланите,
впити в нощната плът,
се приплъзнаха
по ръба на копнежа.
А по устните ...
сякаш сладост горчи
от узрелия дъх на мечтите.
Преваля̀
този есенен дъжд ...
и докосна
любовта със целувка.
© Дочка Г Все права защищены