16 нояб. 2011 г., 12:22  

Есенна импресия 

  Поэзия » Пейзажная
652 0 1

 

Габърът почти съблече златната си дреха,

тополата и тя със свян оголи стройни клони.

Студен и влажен, силен вятър птиците прогони -

техните ята към юг на дълъг път поеха.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??