Лято отмина... вървя по улици-познати или не... на тротоар.
В глава ми все още кънти
звук от местния дървар!
По алеи-хладни и затихнали, се движа а компания ми правят дървета от вятър, с клони-зашумели и от настъпила есен – с прошарени листа!
Дръзко повяват корони си, листата
а нейде... кученце разхожда се...
Търси нечие внимание, подслон, храна!
Студено време се задава,
ще вали проливен дъжд...
Ала понякога добре е, казват...
измивал и греха!
Скоро ще ни радва и зима-бяла
със снега, ала дотогава имаме прекрасна багра от палитра...
традиционна украса на есента!
© Roselina - Neli Evgenieva Все права защищены