22 нояб. 2020 г., 18:21

Есенни листа 

  Поэзия » Любовная
198 1 1

В утрото събрах листа
под надвисналите клони.
С багрите на есента
от дърветата се ронят.

И с различни цветове
сякаш шарки на килими
нарисували са те.
Как човек през тях да мине?

Двойка влюбена върви,
във очите си надничат,
а килимът промълви:
„Важно е, че се обичат!“

© Ани Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??