И беше ли нежност
или само копнеж...?
през прозореца гледам,
полепнал със скреж..
А снощи беше тук
или само сънувам...?
По есенен капчук
вода стича се,чувам...
Бях в твойте прегръдки,
бях твоя единствено!
По листа-есенни стъпки
хрупкат вънка замислено...
Там беше нашето лято,
сега падаща есен,
бе нежно песен изпята
спомен вече далечен...
© Габи К. Все права защищены