6 сент. 2005 г., 21:19

Есенно 

  Поэзия
831 0 3

Със тънка струйка дим-
отплава корабът на лятото.
Листата под дърветата-
разпръснато имане.
Просветват дюли-
към ръцете ми посягат.
По каменните стъпала
са тихи стъпките надолу.
Не чакам...

© Здравка Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??