А как така, до вчера беше лято?
А днес е есен и навън вали!
Бавно капеха листата...
И в този миг за теб сърцето ми трепти.
А как така, до вчера беше лято?
И днес внезапно някак захладня!
Сезоните се сменят неусетно,
ще дойде зимата след есента.
Любувай се на есенна картина.
Поглъщай всеки слънчев лъч.
И нека в сърцата ни любов да има,
усмивка на лицата да блести!
Вдъхнови ме падащо листо, което докосна рамото ми... като милувка на любим!
© Ваня Атанасова - Панова Все права защищены