ЕСЕННО ВИДЕНИЕ
Косите ти са първите лъчи
на сънно утро в есенна мъгла;
очите ти са ангелски очи –
блестящи като пламнали стъкла.
Лицето ти е светъл идеал,
сияещ ярко в моя свят суров;
усмивката ти – бледосин кристал;
дарява вяра, радост и любов.
© Раммадан Л.К. Все права защищены