Есента дойде.
Тази сутрин я усетих.
Вместо лека блуза,
шлифера си взех и навън излезнах.
В парка падаха листата
и оранжевото - топъл цвят,
бе завзел дърветата.
Тревата във килим от злато
бе се скрила пак.
© Галина Георгиева Все права защищены