14 сент. 2013 г., 19:45

Есента пак лятото целува 

  Поэзия » Философская
420 0 1

 

  

                         

Есента пак лятото целува

и с огън нежно ни изгаря,

дори морето продължава

с вълните топли да ни гали.

 

Смирено благославям дните

щом любовта ни продължава,

че радост есента ни дава

и всеки в радостта щастлив е.

 

Бризът изпълващ ми гърдите

чак от морето тук долита

на чайки палави с крилата

и вдъхновява ми творбите.

 

Но Вий на нея да благодарите,

че Тя умения ми дава.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Аластор Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??