Есента смирено,
със стъпки кадифени
Есента смирено,
със стъпки кадифени
в моя ден полека влезе
и приседна. Подари ми
златен облак от красиви листи
- ех, дано огреят багрите им
моите тъжни мисли...
Кехлибар ми даде – пълна шепа грозде...
- нека да си идат всичките неволи...
Огненото лято – догодина чакам.
Сладъх дъх на плодна есен
гали ми душата...
24.09. 2011г.
© Хрис Все права защищены