28 апр. 2017 г., 17:58

Естествено 

  Поэзия » Любовная
269 1 0

Страстта е черна. 
Поглъща всичко. 
Всеки един друг цвят изчезва. 
И се свива, 
свива, 
свива...
до една единствена точка –
там, където докосваш.
Кулминацията е разливане.
На твоето черно и моето.
Сливане.
И мрак.
Където всичко започва пак.
Отначало.
От върха на пръстите.
И търсещи устните.
Така е божествено.
А сътворението... 
е естествено.

© Надежда Тошкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??