Пием red label.
Пушим blue label.
Слагаме на всичко label.
Продавачът вяло е замислен,
защото е наситен и безсмислен.
Трудно ù е с тези грехове.
Трудно ни е с тези грехове.
Да сложим край на всички грехове.
Камъните не познават брегове,
огянът пронизва голите нозе.
Бягаме в чужбина.
Изтрезняваме в чужбина.
Ракията варим си в чужбина.
Труда собствен никой не познава.
Мислите потъват във забрава.
Пишем с коричен label.
Пеем с инвалиден label.
Кофите с вода са label.
Инуита бял се вкиснал,
че живота му е label.
10.07.13г.
© Денис Метев Все права защищены