8 февр. 2011 г., 20:03

Етно 

  Поэзия » Любовная
686 0 1

Обичам слънцето.

Обичам Етно.

Обичам шарените, стърчащи кичурчета из твоята коса.

Обичам Етно.

Обичам твоите искрени кафяви очи, пълни с горящ, затоплящ огън.

Обичам Етно.

Обичам твоята малка плътна уста с повдигнати крайчета, готови за тиха, топла усмивка.

Обичам Етно.

Обичам твоите пръсти, работещи по цял ден, загорели от жаркото слънце, изрисувани със странни и чудати и учудени птици.

Обичам Етно.

Обичам страстта, горяща в тялото ти, когато въртиш пръчки с огън и рисуваш картини из натежалия въздух с мирис на тамян.

Обичам Етно.

Обичам светлината, струяща около теб, докосваща нежно прасците ти.

Обичам Етно.

Обичам плетените шапки, излъчващи уютност и шарена заплетеност.

Обичам те!

© Хихи Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??