ЕТО, КАЗВАМ ТИ ГО!
(вдигам тост)
Впечатлителен, омаен, полети!
Опитай себе си да съхраниш
от препускащата, в ярост, самота.
Чрез нея си изваял неземна красота!
Опитай, себе си навеки съхрани,
душата-птица, в полет отпусни!
Захвърлил днес живота си горчив,
ти пей и радвай се, вечно щастлив.
За мен преливаш с искрици догоре
и аз и трепетна, и нежна, пак горя...
Макар за друга да си снощната вечеря,
за теб, могъщи, сили, време - ще намеря...
Да, неподвластна съм на дива суета,
за мен и за красивото жаден е света!
Какво е болката във моите гърди,
щом любовта ми, свята, там цъфти!
Утре ще ти го повторя! Съгласен?
Happy, happy BD! Sugar Baby!!!
06-07.06.2007год.
© Мери Попинз Все права защищены