Ето те...
Пристъпваш леко...
Влюбен си и знам, сърцето ти лудешки днес гори,
пламъче проблясва във очите твои меко,
аз усмихвам се, усмихваш се и ти.
Улицата чак от нежните прегръдки заиграва,
радват се и хората, минаващи край таз любов,
всичко е красиво и в душите ни запява
нова песен, огън на магия, нов!
Ето те...
Летиш направо!
Толкова си влюбен, че доплаква ми се чак!
И ръцете са преплетени тъй здраво,
има обич, тя разпръсва пролетния мрак!
Ето те! Вървиш унесен!
Смееш се, целуваш въздуха дори,
аз те гледам - сякаш няма есен,
гледам те и радвам се безмерно, разбери!
Ето те...
Нима възможно е да има на света такваз любов!
Благословени са сърцата! Чак немея!
Приказно е, сякаш този свят е нов!
Ето те... Ти влюбено вървиш до нея...
© Дани Иванова Все права защищены