Жена...
паяжина от емоции,
първична, инстинктивна и... красива.
Изплетена от грехове - пороци.
Тя приказна е Фея - Самодива.
Подвластна е единствено на... тръпката,
емоцията в нейната душа,
следва на живота стъпките
и към неизвестното върви пеша...
Неподвластна на табута и забрани,
горят в снагата ù хормони луди,
във тишина лекува свойте рани
любовта, когато я разлюби...
Жена...
създание красиво,
което знае да обича страстно,
непредсказуемо - противоречиво.
Една бодлива роза, но...
Прекрасна!
© Валентин Желязков Все права защищены