Е В О Л Ю Ц И Я
Всички говорят от телевизора,
че не можело само с един източник,
да се бори Енергийната Криза,
което за мен е необоснована мистика.
Възможно е и е желателно,
зависи от капацитета на интелекта,
а не от това колко сме влиятелни
и не желаем,да посипем главата си с пепел.
Самите обстоятелства накрая ще принудят
"умниците"окупирали местата във парламента,
да се обърнат към народа,да се събудят,
ако не искат,да бъдат брутално пометени.
16.0 в 8.2024г.гр.Свищов
© Красимир Кръстев Все права защищены