Ако си имаш десет ризи,
закупени със евро- цента
и още пет си придобиеш-
си с ново петдесет процента.
А ако тази, що си сдрал,
решиш да замениш със нова
и късче хлебец не си ял,
Е- сто процента са готови!
Идеали:
"-Свобода!"- рекъл Дон Кихот,
Санчо пък казал:"-Салама!",
а трети търси цял живот
циците на мама...
© Красимир Дяков Все права защищены