I. Въпрос към Еврозоната
Докога ще стоим най-чинно изпъчени,
измъчени от раздвоение и всеочакващ копнеж?
Колко ще можем да издържим още ... в разкрачен стоеж?
II. Въпроси към нас самите
1. Какво ли толкова ще дочакаме,
щом и за ...Чакалнята
на Еврозоната чакаме?
2. Докато България мъчително чака,
депресирана, все пита се:
дали влак третокласен за там ще я качи
или Лукс-експрес?
III. Една прогноза
Докато за Чакалнята чакаме
и в догатки немеем,
един експерт-доцент от TV ефира
файдата за нас от Зоначленството ни
така прогнозира:
50 процента
ще преуспеем!
50 процента
ще се прецакаме!
© Вълчо Шукерски Все права защищены