Не съм роден
за евтината
показуха!
Да парадирам
с мускули,
силикон,
пари!
Да тъна
във разкош,
духовничка
разруха
и тананикам
на Слави
чалгата
дори!
В този свят
има толкова
простички
неща!
Чудото на изгрева
и дивна
синева…!
И затуй –
чалгари,
мекерета –
ще крещя
към вас,
че великото
е в тази
простота…!
Стоян Койчев – Шани
гр. Стамболийски
© Стоян Койчев Все права защищены