24 июн. 2009 г., 14:56

Език мой 

  Поэзия » Другая
966 0 0

Език мой,

език на нашата майка България,

език, който през годините издавал непрекъснат вой,

език, който има голяма територия.

 

Колко мъки, oбиди си броял,

език мой,

пред нищо не си се спрял,

но издаваш този познат вой.

© Елица Григорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??