6 нояб. 2016 г., 21:54

... 

  Поэзия » Другая
271 1 0

Знам, че обичаш дренки.
Знам, че обичаш боровинки.
Но, не можеш да влезеш в къпинака,
и да излезеш без драскотинки.

Знам, че ме обичаш
и правиш всичко възможно.
Когато плюскаш,
да не ме опръскаш.

© Станислав Русев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??