27 мая 2009 г., 06:32

* * * 

  Поэзия
724 0 16

увисна времето

атака   

идат на ята

коси развели

и с орлови нокти

изчезна

топлината на света

небето

не угасна но се сви

а слънцето

застина вкаменено

днес дързостта

се спотаи

студено

вихър

бърз

от тъмната  страна

ужасен дъх

на гнило

зловещи

пърхащи крила и

хаотично

хищни зъби

летящи  статуи

на Нечовеци

във нощта

слугините

на Зевс

върлуват...

 

 

 

 

 

© Нели Господинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??