21 окт. 2012 г., 21:55

* * * 

  Поэзия
429 0 4

Някъде спря любовта ми,

искаше да си почине,

някъде спря любовта ми,

трябваше ù нова посока,

а тя, посоката -

една неясна и неистинска,

че вечното лутане

я накара да се изгуби...

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??