в самотата си,
в любовта си безсмислена...
в идеята
да прогониш
старите си страхове,
се вкопчи
в мисълта,
че мога да ти подам ръка
и да те спася
от теб самия,
не прогонвай
своята идилия,
но не мисли за мен...
в самотата си си сам,
в любовта си търсещ,
във всичко си -
тръгнал да откриваш
© Мария Все права защищены