Фанатикът мрази гравитацията
Когато си „удариш дупето в тавана",
на място без прозорци и врати останал,
Ще умреш ли? Или ще рушиш?
Аха - . ..... !?!
Легни в земята, като... цвете!
Къде отиваш? Вярваш ли... в кое?
Безцветен фанатикът е забравил,
че гравитацията всъщност, сочи ни небе.
© Илиян Все права защищены