* * *
Не ми звъни, когато
сам оставаш -
така на никого не искам да
съм нужна.
Не ме приемай, мислейки
да заминаваш,
а аз отново да оставам
крайно чужда.
Не идвай просто, за да кажеш
сбогом
на глупаво-наивното момиче.
Знам вече, че без тебе
мога,
ами ти дали си спрял да ме
обичаш?
Потърси ме, ако искаш да си
с мене,
или ако просто си самотен
въпреки тълпата...
Ако трябвам ти да бъда
нощем, денем
даваща от моята любов
все още непозната...
ЦГ.
© Цветелина Все права защищены