29 авг. 2009 г., 00:10

Fade away / Чезна 

  Поэзия » Другая
588 0 7

Понякога те чувствам като гръм
и плаша се, и чудя се коя ли съм...
Понякога ми се плаче.
Сега си песен, тъжна, баладична
и всичко, което на глас не изричам.
Сега ми се плаче.
Понякога няма време, а само страхове,
няма вода, а само ледове...
Понякога съм и времето,
и водата,
и страха,
и плача...

 

 

Вдъхновено от една много красива песен на Gaelle, чието заглавие съм избрала и за такова на стиха.

© Катя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??