Ах, колко много изискани хора!
Колко приятни и хубави дами.
Но защо не ги чувам когато говорят,
а усещам само дъха им?
И защо ли, когато разтворят,
свойте сладки, намазани устни,
тез хора красиви, достойни
ме изпълват с погнуса.
© Калоян Бинев Все права защищены