12 авг. 2018 г., 21:50

Фалшив свят 

  Поэзия
448 0 0

В объркан свят живеем ние, щом

парите определят щастието наше.

Щом продаваме душите си, за да

се издигнем в очите на другите ...

 

Но себе си не можем да излъжем

останем ли вечер насаме.

Куп въпроси изникват, а най-честият е

щастливи ли сме въобще?

© Пламена Райчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??