Сънят ти не е сън, че ти в поема
ефирно лекокрила се превръщаш
и със светлинно звездна диадема
очакващата ми душа обгръщаш.
Усещам те с дъха на хризантема,
променяща неземния си цвят
и кажеш ли ми ти " Ела! " - дилема
не съществува... Идвам в твоя свят.
Показваш ми картини необятни,
надхвърлящи реалната представа
и тайни ми разкриваш благодатни,
които никога не ще забравя.
Фантазията с теб не заблуждава,
а с обич същността обогатява.
© Асенчо Грудев Все права защищены