Фаталната жена е опасна,
но е толкова красива…
Тя е съблазнителна и страстна,
буйна, непокорна, дива.
Тя е чародейка и изкусителка,
с тяло създадено за прегрешение.
На сладострастието е повелителка.
Тя е истинско изкушение.
Тя е мистериозна…
Само поглед и те упоява.
С походката си грациозна
всеки мъж тя пленява.
Тя е сексапилна и гореща,
и няма от нищо свян.
В нея мъжете виждат насреща
един свой жадуван блян.
Всеки мъж след нея тича
- омайва ги със своя чар.
Но никой истински не обича,
това е нейното проклятие и дар.
© Татяна Все права защищены