Животът е само за богатите.
Няма милост за бедните – никаква.
Всичко което води до страдание
в живота, не е от Бога.
Животът е цирк в които се раждаш,
които нищо свято не ти дава.
В които растеш и в които изгаряш,
защо се случва си нямаш представа.
© Станислав Русев Все права защищены