Наш'та Деса пуитеса,
пуитеса-Фейспринцеса,
лайква, поства...сън ни спи,
тъй до ранните зори...
Със питела сутрин пей,
също къ'т идин Орфей,
глас извади – меден ...мил,
а суратя – крокодил...
И на страничка в ефира,
стилно... ей тъй се призентира:
"Аз каква съм убав'ца,
ку мъ видиш... ни'мойш спа.
Муза съм от мен, да знайти...
не саму за идин пует,
а със мойта красута
шъ мъ праят на пуртрет...
Пиша стихчита безброй,
търся моя нов гирой
/чи ... жина съм аз със... класа
обилязвам за нагласа/,
па да бъди и пует...
да си спретним щур дует!
© Вени Иванова Все права защищены