Цветята
на червения тюл
галят косите ми...
И с аромата
на разцъфнал гюл
се докосвам
до теб,
макар че
не виждаш очите ми...
Но аз те виждам
с тях
през малките
пространства
на материята,
която ме разделя
от света...
Но за теб
оставам
единствена
и само твоя
в заключената
сфера
на любовта...
Lina Vira Assa Amy
© Евелина Аврамова Все права защищены