10 мар. 2011 г., 13:09

Фетиш 

  Поэзия » Пародии
1345 0 3

Отвори прозореца и ме остави на перваза,
изгони ме от уюта на дивана вън на прага,
аз лошият съм бил и пакости съм правил,
а ти си дама и за мойта пешка място нямаш.

© Поет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??