Тук почива Щастливият Мишо
(01 Февруари 2010 - 02 Май 2010)
Помня и преди съм бил
над тези гробове студени.
Три са те и означени
с имената: Февруари, Март, Април
Февруари:
в кутийка две усмивки стари
се гледат тихо и мълчат
останали без думи те мълчат
останали от миналия Февруари
Март:
в пръстта на западния парк
споменът за мен лежи
лежи погълнат от лъжи
споменът за мен и моя Март
Април:
все още път не съм открил
назад към времето когато бях щастлив
отмина времето когато бях щастлив
и никой път не води към Април
© Михаил Костов Все права защищены