1 авг. 2012 г., 21:10

Филм 

  Поэзия » Любовная
614 0 1

Пускай филма стар...

гледам го за стотен път

и всеки път проплаквам 

на този мрачен финал... 

Пускай го, нищо, че го зная вече,

пусни да видя къде сгреших,

да преосмисля времето и неговите лъжи... 

Пусни го, да погледам пак,

как заспивах в големите ръце...

Пускай, да видя как разби той моето сърце!

Давай, съзнание, не ме карай да те чакам,

време нямам,

бързам...

Накъде ли? Напред... 

Да видя най-накрая нови светове,

да разбера ще мога ли пак да обичам... 

Или все така ще страдам,

докато филма изживявам... 

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Дано го гледаш вече за последен път и да не те боли толкова!
    Прекрасен стих и поздравления!
Предложения
: ??:??