ФИЛОСОФИЯ
Не мисля, че защото нямам време,
не се оглеждам Огледало в теб!...
А затова, че Съвестта ми дреме,
И търся щастието в своя джоб…
Аз знам, светът не се върти край мене...
А аз се блъскам във водовъртеж…
Като костилка съхне мойто семе!
Мечтите ми край мене тръгват пеш…
© Христо Славов Все права защищены