ФЛИРТ
Влезнах в бара, поръчах си водка
и тогава попаднах на ценна находка,
до мене застана момиче красиво,
весело бе и доста игриво.
На дансинга дръпна ме с нея да танцувам
и с устни подкани ме да я целувам.
Попаднал в нейната страстна прегръдка,
полази ме мен божествена тръпка.
Придърпа ме в ъгъла и там по-натясно
на мене започна да ми става ясно -
в къщи трябва да водя момата
и бурна любов да правим в кревата.
Нощта беше дълга, сексът - прекрасен,
но с утрото гафът стана ни ясен,
с водката бяхме попрекалили
и гаджетата си в бара пак забравили.
© Валентин Добрев Все права защищены