3 июн. 2009 г., 10:56

Фонтан 

  Поэзия
369 0 1

        ФОНТАН

 

Танцуват сребърни струи,

гонят се в луд водопад.

Глух е зракът, не чуе -

светлините в него димят.

 

Малки змийчета се вият,

заливат се целите в смях.

Шумолят, въртят се в магия -

превръщат се в слънчева прах.

 

Струи нашариха мрака –

с вихрен танц на девици.

Паднали долу проплакват.

 

… Плачат и моите зеници.

© Мимо Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??