“Обича ме или не ме обича”..?
играя си с малка маргаритка.
Ези - тура в невярност се засичат
И, може би, е време за почивка.
Сега напред-назад кръжа в дома ти
(Аз нямам дом, така като помисля..)
И щом по други губил си ума си,
Аз нямам теб. И няма да те имам.
Напред-назад. Тъй както ти направи
Назад ти беше пътят за разходка.
Там, където страст по вярност гази
Беше най - коварната посока.
"Обича ме или не ме обича?"
Аз вече свърших всички маргаритки.
Болка и невярност се пресичат
В утро на несбъднати усмивки.
© Деница Гарелова Все права защищены