Акварелът се нарича "Актриса" и е дело на майстор, рисувал декорите на над 50 филма в студия "Мосфилм" и други филмови центрове. Нарича се Валентин Николаевич Вырвич. Открих го в един сайт съвсвм случайно... И много се радвам!
Стихът... заформя трилогия с "Полунощ" и "В залата".
Така се получи...
Ще се радвам, ако ви хареса!
Б.
Понякога…
Понякога поглеждам
най-бездумно
към албума ти
и знам, че често
правиш същото…
Да! При мен -
далеч по-бледо е,
за разлика от
твойте -
приказни разцветници…
А после…
После в тъмнина,
пробягала до къщите
безлунно,
убивам и затварям
всички блясъци,
дошли да върнат
Времето отнякъде…
Чете ли някой
стари
вестници?
Б. Калинов
17.05.2011г.
Пловдив
© Борис Калинов Все права защищены
Б.