мигове. частици.
фрагменти.
това е отредила
съдбата.
такава любов
на парчета,
която дълго
се страда.
по пътища
чужди ще тръгнем,
в сърцата си
носещи мигове…
мигове. частици.
фрагменти.
и никога,
никога винаги.
© Или Дадарова Все права защищены