Всичките ми вярвания,
събрани заедно, се разпръснаха
като стъклени топчета
по гладката действителност...
И погледът ми минава
на мигли през тях,
за да проектира нова игра.
Превръща в екран
душата ми.
И освобождава през мислите
истината за свобода.
А тя, Свободата,
се разхожда полугола
на светлината.
И се наслаждава на Ума,
който не гледа нищо конкретно,
освен нея.
И става авалокита,
докато съблича бельото ù
с поглед.
И блаженно прониква
в нея,
за да я погълне...
Така се ражда нова Галактика
в съзнанието...
© Руска Рулетка Все права защищены