"Гали ме, папо,
тъй както си ме гали тато.
Че аз православен
в държавата съм славен,
че ме обича свети Петър,
че съм си по селски хитър,
че яки като клещи са моите ръце,
а католиците студенти да пасат овце,
а ако там дойде терорист в някой час -
не бой се - в Рим дюнер открих аз."
© Георги Все права защищены