Имам стадо. Вярно, за нищо не става,
не е чиста порода, в него няма нищо елитно,
но такава стока, такъв пастир заслужава!
За животните стана ли ти любопитно?
Те са прости говеда с нещо овче във тях,
и в добавка, със мозък кокоши.
ГМО организми ли? Тук ще падна от смях -
Аз им викам по прякор Галоши...
Тези твари са донори на такива кат мен!
Те са моята златна лотария!
Та кой ще търпи да го води кретен?...
Само тези... родени в България...
25.08.2017.
Георги Каменов
© Георги Каменов Все права защищены