Стоя под ярко-червеното небе
И гледам един умиращ гарван като мене
В очите му е изписана неописуема болка и страх
Защото вече всичко е изгубил и мечтите му са станали на прах
Гледа към залезът и чака смъртта да му отнеме душата
Без капчица милост с един единствен замах да му отреже главата
Той няма за какво повече да живее
Всичко в животът му бледнее
Съдбата му е избрала мъчителен край
Но може би той ще намери своя рай
И ковчегът му ще гори с пламъка на телата на 100те ангела
И гробницата му ще пазят двата черни архангела
Сега опитвайки се да се изправи на крака
И с достоинство да посрещне мрака
Няма сили да се бие за живота си
Но няма сили, легнал ще посрещне смъртта си
© Ангел Все права защищены