Гащичките на моята любима
са вдъхновение за всяка рима,
лети по листа перото на поета,
а любовта е само два куплета.
Дори когато са простряни
на слънце да се проветряват,
поети не един, а двама
от гледката се вдъхновяват.
И в стиховете поетични
редят се приказни куплети
и от сексуалните им рими -
жените са неудържими.
За любов вече не мечтаят
и за мъжете си нехаят,
а направо искат от поета -
посвещение и пет куплета.
2009-07-24
© Аластор Все права защищены